ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Campania „Pentru Siguranța-Construim cu Integritate” la Nisporeni

În cadrul Consiliului raional Nisporeni, recent a avut loc o Campanie de informare și sensibilizare sub genericul „Pentru Siguranța-Construim cu Integritate”. La această campanie au participat primarii satelor și comunelor din raionul Nisporeni, alături de inginerii cadastrali din cadrul primăriilor. Scopul principal al acestui eveniment a fost abordarea și controlul integrității instituționale și profesionale în domeniul construcțiilor.

Paralel cu această inițiativă, s-a desfășurat și o Campanie de informare cu titlul „Măsurile de asigurare a integrității instituționale în cadrul sistemului educațional”. La această acțiune au luat parte managerii instituțiilor de învățământ din raionul Nisporeni. Scopul acestei campanii a fost de a promova transparența și integritatea în domeniul educației.

Ambele campanii au fost implementate în parteneriat cu reprezentanții Centrului Național Anticorupție și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. Aceste evenimente au reprezentat o oportunitate importantă de conștientizare și dezbateri în legătură cu aspectele cruciale ale integrității în sectoarele construcțiilor și educației.

Participanții au avut posibilitatea de a discuta și de a înțelege mai bine importanța asigurării integrității în activitățile lor profesionale. Astfel, aceste campanii au avut un rol semnificativ în promovarea valorilor etice și în prevenirea actelor de corupție în diferite sectoare cheie ale societății.

În final, eforturile autorităților locale și partenerii lor din cadrul Campaniilor „Pentru Siguranța-Construim cu Integritate” și „Măsurile de asigurare a integrității instituționale în cadrul sistemului educațional” reprezintă un pas important către un mediu mai etic și mai integru în raionul Nisporeni și în Republica Moldova în ansamblu.

Related posts

Cum a reuşit Japonia să aibă un număr redus de cazuri şi decese cauzate de coronavirus fără să impună restricții

Albasat

Nadeja Ulinici: Sperăm ca proiectele începute în 2022 să fie finalizate cu bine

AlbasatTV, Nisporeni

Republica Moldova suspendă cursele avia de pasageri din și spre Marea Britanie

Albasat

Leave a Comment