Nisporeni

Clasele primare din Nisporeni revin la orele cu prezență fizică!

Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Nisporeni a decis reîntoarcerea la activitatea în prezentă fizică a instituțiilor de educație timpurie, dar și a claselor primare, din toate instituțiile de învățământ din raion, indiferent de codul de alertă instituit per localitate. Astfel, începând cu data de 8 aprilie, toții preșcolarii și elevii claselor I- IV revin la activitatea educațională în prezență de 100 %.

Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Nisporeni își asumă responsabilitatea pentru această decizie, iar managerii instituțiilor vor supraveghea respectarea strictă a tuturor restricțiilor impuse: termometria, distanța socială, dezinfectarea suprafețelor, dar și aerisirea încăperilor.

Reamintim că procesul educațional se desfășura pentru fiecare instituție în parte, conform codului de alertă a fiecăreia. Acum, însă, codurile de alertă sunt valabile doar pentru elevii claselor V – XII.

Related posts

Ansamblul de muzică populară “Răzeşii” din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni impresionează publicul de mai bine de 20 de ani

Albasat

Din nou număr record de infectări cu coronavirus în Nisporeni: 20 de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore

Albasat

Un șofer de taxi beat, implicat într-un accident

Albasat