ALBASAT
Actualitate Societate

Condamnat la 13 ani de închisoare pentru acțiuni sexuale în privința unei copile de 11 ani

Un bărbat de 42 de ani a fost condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru acțiuni cu caracter sexual săvârșite în privința unei copile de 11 ani, în curtea unui bloc locativ. Individul a comis fapta chiar în ziua în care a fost eliberat din penitenciar după executarea pedepsei pentru infracțiuni săvârșite anterior.

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se menționează că procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, la 21 decembrie 2022, pe timp de seară, în timp ce se afla într-un oraș din centrul țării, a consumat alcool și a urcat într-un autobuz. În timp ce mergea a adormit, iar când s-a trezit a coborât din mijlocul de transport și a mers în curtea unui bloc din apropiere. Acolo a observat o copilă minoră și, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința, prin constrângere psihică și fizică a săvârșit față de aceasta acțiuni cu caracter sexual, transmite IPN.

Inculpatul și-a recunoscut vina. Cauza în privința acestuia a fost examinată în procedură simplificată. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel în termen de 15 zile.

Related posts

Un copil de 5 ani a murit căzând de pe un leagăn

AlbasatTV, Nisporeni

Posibile deconectări de energie electrică în anumite localități din Nisporeni pe 29 și 30 noiembrie

AlbasatTV, Nisporeni

Un gimnaziu și o grădiniță din Nisporeni, dotate cu mobilier datorită Olandei

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment