ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Constantin Dragomir și Drăgan Grigore în vizită la Gimnaziul Alexandru cel Bun din Vărzărești, Nisporeni

Recent, I.P. Gimnaziul Alexandru cel Bun din Vărzărești, Nisporeni, a avut privilegiul să primească în cadrul instituției lor doi oaspeți de seamă: scriitorii băștinași Constantin Dragomir și Drăgan Grigore.

Elevii ciclului primar au așteptat cu nerăbdare această vizită specială și au pregătit o serie de surprize pentru oaspeți. Cu emoție și entuziasm, au recitat poezii și au interpretat cântece, demonstrându-și talentele artistice în fața scriitorilor.

Constantin Dragomir și Drăgan Grigore au fost profund impresionați de creativitatea și spiritul artistic al elevilor. Aceștia nu doar au recitat poeziile cu pasiune, ci au și reușit să reflecte mesajul acestora prin desene inspirate și pline de sensibilitate.

Vizita scriitorilor a fost nu doar o ocazie de bucurie și încântare pentru elevi, ci și un prilej de învățare și inspirație. Interacțiunea cu personalități ale culturii locale le-a oferit copiilor oportunitatea de a se conecta cu literatura și de a-și dezvolta creativitatea și pasiunea pentru artă.

Related posts

Zilele Filmului Românesc la Nisporeni au început ieri, la Casa Națională

AlbasatTV, Nisporeni

Reprezentantul special al OSCE pentru reglementare transnistreană, în vizită în Moldova

Albasat

Protejează-ți viața! Cancerul de col uterin poate fi prevenit

Albasat

Leave a Comment