Jurnalul sănătății Societate

COVID-19 ar fi fost creat în laborator! Un virusolog chinez susține că are dovada

Un respectat virusolog din China care a fugit în Statele Unite după ce a declarat public că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de COVID-19, afirmă că are dovezi că noul coronavirus a fost creat în laborator. Dr. Li-Meng Yan, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a declarat că autoritățile chineze aveau multe informații despre coronavirus cu mult înainte ca pandemia să izbucnească.

Pentru că s-a temut pentru viața sa, virusologul a părăsit Hong Kong și a acordat un interviu dintr-o locație secretă. În cadru acestuia, Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze.

Virusologul susține că originea COVID-19 nu a fost piața din Wuhan, așa cum s-a spus, ci un laborator din oraș. „Piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan, potrivit Daily Mail.

Specialistul afirmă că poate demonstra că noul coronavirus a fost creat în laborator, iar explicațiile pot fi înțelese chiar și de persoane fără cunoștințe speciale.

 

Related posts

Alte 319 cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

Albasat

Accident la ieşirea din satul Vărzăreşti. Un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale

Albasat

Elena Mârzac: Este nevoie de o revitalizare a voinței politice pentru a avansa în parteneriatul cu NATO

Albasat

Leave a Comment