Jurnalul sănătății Nisporeni

Cresc cazurile de COVID-19 în Nisporeni. Astăzi au fost confirmate 13 de cazuri noi de coronavirus

În ultimele 24 de ore, în raionul Nisporeni au fost confirmate 13 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. În total, până la ziua de astăzi, în raion au fost înregistrate  408 de cazuri de COVID-19, comunică ALBASAT.

Menționăm că astăzi în Republica Moldova au fost confirmate 1013 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. În total, până la ziua de astăzi, în ţară au fost înregistrate 53 042 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), din numărul total de cazuri, 55 sunt lucrători medicali: medici – 20, asistenți medicali – 28, personal auxiliar – 7.

Starea de sănătate a persoanelor infectate arată în felul următor: 649 se află în stare gravă, dintre care 39 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 418 persoane au fost tratate și externate. În total, 38 997 de persoane au fost vindecate de COVID-19.

Totodată, MSMPS informează despre înregistrarea altor zece decese provocate de COVID-19, numărul morților ajungând la 1320.

Related posts

Serviciile medicale, prestate de Spitalul Raional Nisporeni au fost reluate. Cum pot beneficia pacienţii de ajutorul medicilor în această perioadă

Albasat

COVID-19 la Nisporeni: Ce întreprind autoritățile

Albasat

Râul Prut a ieşit din albie. Păşuni şi câteva grădini din satul Grozeşti, inundate parţial

Albasat

Leave a Comment