Nisporeni Societate

Crimă la beţie într-un sat din raionul Nisporeni. Un bărbat şi-a înjunghiat cu bestialitate amicul de pahar

Un bărbat de 48 de ani, din raionul Nisporeni  a fost ucis cu sânge rece de amicul său de pahar. Crima a fost săvârşită, în satul Mileşti, în seara de 30 martie, la ora 21:45.Oamenii legii au fost alertaţi chiar de suspect, care a comunicat că a înjunghiat cu un cuţit un consătean.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a  iscat o ceartă. Stăpânul casei, în vârstă de 33 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat musafirul în inimă. În consecință, bărbatul a murit pe loc.

VICTOR TRIBOI ŞEFUL SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI:  “La Inspectoratul de poliţie Nisporeni  a parvenit informaţia telefonică, referitor la faptul că în satul Mileşti, raionul Nisporeni a fost depistat un cadavru de gen masculin.Grupul operativ de urmărire penală, în deplină componenţă, deplasându-se la faţa locului, a stabilit că la data de 30.03.2020, aproximativ la orele 21:45, un cetăţean, în vârstă de 33 de ani, aflându-se la domiciliul său, împreună cu alţi doi consăteni de-ai săi, în timp ce consumau băuturi alcoolice, în rezultatul unor relaţii ostile apărute spontan, i-a aplicat unuia dintre aceştia o lovitură cu un cuţit în regiunea inimii. În rezultatul leziunilor primite, victima, în vâstă de 48 de ani a decedat la faţa locului.”

În acest caz, a fost deschis un dosar penal și urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care a fost comisă crima. Suspectul a fost reținut şi plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

 VICTOR TRIBOI, ŞEFUL SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI: “Persoana suspectă a fost reţinută conform art.166, Cod procedură penală. Pe cazul dat  a fost pornită o urmărire penală conform art. 145, Cod Penal. “

Bănuitul riscă să stea în spatele gratiilor de la 10 până la 15 ani.

 

Related posts

Poliția a confiscat marfă în valoare de peste șase milioane de lei

Albasat

Cauză penală în cazul exploziei din sectorul Botanica

Albasat

Ambasada SUA a donat echipamente în valoare de 93 de mii de dolari pentru MAI și MJ

Albasat

Leave a Comment