Nisporeni Societate

Crimă la beţie într-un sat din raionul Nisporeni. Un bărbat şi-a înjunghiat cu bestialitate amicul de pahar

Un bărbat de 48 de ani, din raionul Nisporeni  a fost ucis cu sânge rece de amicul său de pahar. Crima a fost săvârşită, în satul Mileşti, în seara de 30 martie, la ora 21:45.Oamenii legii au fost alertaţi chiar de suspect, care a comunicat că a înjunghiat cu un cuţit un consătean.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a  iscat o ceartă. Stăpânul casei, în vârstă de 33 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat musafirul în inimă. În consecință, bărbatul a murit pe loc.

VICTOR TRIBOI ŞEFUL SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI:  “La Inspectoratul de poliţie Nisporeni  a parvenit informaţia telefonică, referitor la faptul că în satul Mileşti, raionul Nisporeni a fost depistat un cadavru de gen masculin.Grupul operativ de urmărire penală, în deplină componenţă, deplasându-se la faţa locului, a stabilit că la data de 30.03.2020, aproximativ la orele 21:45, un cetăţean, în vârstă de 33 de ani, aflându-se la domiciliul său, împreună cu alţi doi consăteni de-ai săi, în timp ce consumau băuturi alcoolice, în rezultatul unor relaţii ostile apărute spontan, i-a aplicat unuia dintre aceştia o lovitură cu un cuţit în regiunea inimii. În rezultatul leziunilor primite, victima, în vâstă de 48 de ani a decedat la faţa locului.”

În acest caz, a fost deschis un dosar penal și urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care a fost comisă crima. Suspectul a fost reținut şi plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

 VICTOR TRIBOI, ŞEFUL SECŢIEI URMĂRIRE PENALĂ DIN CADRUL IP NISPORENI: “Persoana suspectă a fost reţinută conform art.166, Cod procedură penală. Pe cazul dat  a fost pornită o urmărire penală conform art. 145, Cod Penal. “

Bănuitul riscă să stea în spatele gratiilor de la 10 până la 15 ani.

 

Related posts

Răspunsul președintelui legat de cei 700 de lei promiși pensionarilor de Paști

Albasat

Modificări privind șederea automobilelor înmatriculate în străinătate

Albasat

Persoanele cu suspecții la COVID-19 sunt obligate să se autoizoleze

Albasat

Leave a Comment