ALBASAT
Actualitate Societate

Deputata Diana Caraman, candidata PCRM la fotoliul de primar al capitalei

Deputata Diana Caraman a fost desemnată candidată a Partidului Comuniștilor pentru funcția de primar al municipiului Chișinău la alegerile locale generale din 5 noiembrie, transmite IPN.

Formațiunea precizează că Diana Caraman este secretara Comitetului central al PCRM și prim-secretară a comitetului municipal PCRM. „Principialitatea sa și poziția activă a fost susținută de Comitetul central al PCRM și de comuniștii din organizația municipală a partidului”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Recent, și fostul director al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefăniță, a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Candidatura sa este susținută de Mișcarea Respect Moldova, partid creat de fostul deputat al Partidului Democrat, Eugeniu Nichiforciuc.

Mai devreme, Partidul Acțiune și Solidaritate l-a prezentat în calitate de candidat pe deputatul Lilian Carp, vicepreședintele PAS, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr – pe fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda, iar Coaliția pentru Unitate și Bunăstare – pe Ion Bulgac, președintele organizației de tineret CUB.

Partidul Liberal l-a prezentat în calitate de candidat pe Ion Purice, care este vicepreședinte al formațiunii, Partidul Social Democrat European pe fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, iar Partidul Socialiștilor pe deputatul Adrian Albu. De asemenea, în cursa pentru șefia capitalei și-a anunțat participarea președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, ex-primarul interimar, Ruslan Codreanu. Congresul Civic l-a înaintat pe fostul deputat al Partidului Comuniștilor, Mihail Poleanschi.

Related posts

Piotr Comarov: Summitul CPE va deschide noi oportunități în domeniul eficienței energetice

AlbasatTV, Nisporeni

Vlad Filat: Șase ani de când nu mai suntem cetățeni de mâna a doua

Albasat

O nouă încercare de a proteja centrul istoric al Chișinăului

Albasat

Leave a Comment