ALBASAT
Fără categorie

Detalii despre cazul femeii căzute în fântână, împreună cu cei doi copii ai săi

Femeia care a căzut în fântână împreună cu cei doi copii se afla în vizită la bunica sa, în localitatea Rotunda, raionul Edineț. Bătrâna este cea care a strigat după ajutor după ce nepoata a plecat cu cei doi copii în grădină și, după aproximativ cinci minute, a auzit zgomote din fântână. Copilul de doi ani, care a reușit să fie salvat, a fost transportat la spital, în secția reanimare. Marți, 27 august, micuțul a fost transferat în secția pediatrie, iar starea lui este în afara oricărui pericol.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, a declarat că femeia, în vârstă de 25 de ani, era căsătorită, iar soțul se află la muncă peste hotare. Tânăra cu cei doi copii, de o lună și de doi ani, care locuiau în municipiul Edineț, au mers pe 24 august în vizită la bunica. Acolo, femeia urma să stea până la întoarcerea soțului. Luni după-amiază, lăsând mezinul în cărucior cu bunica, femeia a mers cu băiatul de doi ani în grădina gospodăriei pentru a da apă la capre. După aproximativ 20 minute, s-a întors în ogradă împreună cu fiul mai mare. La scurt timp, femeia a plecat din nou în grădină cu fiul ei de doi ani, iar după aproximativ cinci minute a venit în ogradă de una singură și l-a luat din cărucior în brațe pe fiul său mai mic.

I-a spus bunicii că se întoarce imediat. Bunica, așteptând aproximativ cinci minute și văzând că nepoata s-a nu revine, a hotărât să meargă în grădină să vadă unde sunt și a văzut șlapii nepoatei lângă colacul fântânii și capacul era deschis.

Apropiindu-se de gura fântânii, a auzit zgomote și a apelat la ajutorul vecinilor. Unul dintre bărbați, legat cu o funie, a coborât în fântână. Acesta a luat în brațe sugarul, care era deja fără suflare. Celălalt băiat, de doi ani, era inconștient și respira cu greu. Ulterior, sosiți la fața locului, salvatorii au scos trupul neînsuflețit al femeii.

Related posts

A fost lansată a cincea ediție a „Cărții Negre a risipei banilor publici”

AlbasatTV, Nisporeni

Sunt atribuite gradele de vulnerabilitate pentru beneficiarii de compensații

AlbasatTV, Nisporeni

Barometrul de afaceri din Moldova arată ameliorarea climatului de afaceri

AlbasatTV, Nisporeni

Reacția Guvernului la protestul agricultorilor

AlbasatTV, Nisporeni

Se anunță lapoviță și ninsori slabe în toată țara

AlbasatTV, Nisporeni

Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Dermatologie vor fuziona

AlbasatTV, Nisporeni

OMS și USAID au procurat calculatoare pentru instituțiile medicale din Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

Buget transparent: participare LIVE la audieri publice în orașul Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Tinerii găgăuzi au aflat adevărul despre Convenția de la Istanbul

AlbasatTV, Nisporeni

Fermierii au protestat pe bulevardul Ștefan cel Mare

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment