Portal de știri
Actualitate

Doi moldoveni, răniți grav într-un incendiu urmat de explozie într-o parcare din Vrancea

Doi bărbați din Republica Moldova au fost grav răniți, joi noaptea, într-un incendiu urmat de o explozie la cabina unui tir în care staționau, într-o parcare din județul Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală aflată în apropiere.

Mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanța SMURD au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale celor doi bărbați. „Incendiul a izbucnit la un autotren în comuna Golești. Acesta se afla în parcarea unei societăți comerciale aproape de o hală de producție. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat de 36 de ani are arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 50% din suprafața corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 de ani, are arsuri gradul 1 şi 2 în proporție de circa 30% din suprafața corpului”, a declarat Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, citat de mediafax.ro.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o lampă de gătit cu flacără, iar focul s-a extins la hala aflată în apropiere. Cabina autotrenului a ars în întregime.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Related posts

Furau plăcuțe de înmatriculare, apoi cereau bani de la proprietari pentru a le restitui

Cursul valutar oficial la 09.12.2017

Guvernul va aloca peste 57 mil. lei pentru renovarea a şase instituții de învățământ din ţară. Află ce instituţie de învăţământ din Nisporeni va fi renovată în anul curent.

Leave a Comment