Portal de știri
Societate

Elon Musk anunță că a cumpărat Twitter. Miliardarul dezvăluie motivele din spatele achiziției

CEO-ul Tesla a anunțat joi că a preluat compania Twitter Inc, cu o zi înainte de termenul stabilit de instanță pentru a încheia contractul de 44 de miliarde de dolari, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, transmite The Guardian. În același mesaj, miliardarul a vorbit despre motivele din spatele achiziției și despre obiectivele sale ca șef al rețelei de socializare.

Elon Musk îi asigură pe agenții de publicitate că Twitter, sub conducerea sa, va rămâne un loc sigur pentru mărcile lor. „Au existat multe speculații privind motivul pentru care am cumpărat Twitter și despre ce cred eu despre publicitate. În cea mai mare parte sunt greșite”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter.

Miliardarul susține că a vrut să cumpere compania „deoarece este important pentru viitorul civilizației să existe o piață digitală comună, unde o gamă largă de credințe poate fi dezbătută într-un mod sănătos, fără a recurge la violență”. De aceea am cumpărat Twitter. Nu am făcut-o pentru că ar fi ușor. Nu am făcut-o pentru a câștiga mai mulți bani. Am făcut-o pentru a încerca să ajut umanitatea, pe care o iubesc”.


Related posts

Peste 900.000 de decese în întreaga lume, după infectarea cu coronavirus. Mai mult de jumătate sunt în patru țări

Albasat

Valentin Eșanu: Dosarul meu era ținut sub control de ex-președintele CSJ

Albasat

Хлеб осенью может быть дороже, директор программ IDIS

Albasat

Leave a Comment