ALBASAT
Societate

Erasmus+ 2023: S-a lansat cererea de propuneri în programul european pentru tineri

Comisia Europeană a lansat cererea de propuneri pentru anul 2023 în cadrul programului Erasmus+ cu un buget anual de 4,2 miliarde de euro.

Erasmus+ își sporește sprijinul pentru incluziune, cetățenie activă și participare democratică, precum și pentru transformări ecologice și digitale în UE și la nivel internațional.

În 2023 programul va continua să sprijine deplasarea elevilor, a studenților din învățământul superior și din învățământul profesional și tehnic (EFP), a cursanților adulți, a tinerilor care participă la programe de învățare non-formală, a educatorilor și a personalului, peste granițe și către o experiență europeană de educație și formare. De asemenea, programul își propune să ofere mai mult sprijin elevilor și personalului didactic care fug de războiul din Ucraina.

Această cerere de propuneri constă din mai multe programe de granturi în domeniile educației, formării, tineretului și sportului. Condițiile detaliate ale acestei cereri de propuneri, inclusiv prioritățile, termenele limită și eligibilitatea pentru țara dumneavoastră, pot fi găsite în Ghidul programului Erasmus+ 2023.

Subvențiile acordate, precum și durata proiectelor variază în funcție de factori precum tipul de proiect, tipul de solicitanți eligibili și numărul de parteneri implicați. 

Related posts

Ursula von der Leyen: UE sprijină Moldova să facă față crizei energetice

Albasat

Studiu: O simplă răceală poate pregăti sistemul imunitar pentru a ataca COVID-19

Albasat

Alexei Busuioc: Guvernarea va pierde lupta cu APL din cauza plafonării taxelor locale

Albasat

Leave a Comment