ALBASAT
Actualitate Societate

Fly One: S-au defectat trei aeronave concomitent

Anulările de zboruri în lanț operate de compania aeriană „Fly One” au fost provocate de defectarea a trei aeronave concomitent, nefiind posibilă înlăturarea defecțiunilor într-o perioadă scurtă de timp. Despre aceasta au comunicat reprezentanții companiei la ședința Comisiei de certificare a operatorilor aerieni, convocată de Autoritatea Aeronautică Civilă, transmite IPN.

Pentru ziua de sâmbătă, 10 iunie, nu s-a reușit acordarea asistenței tuturor pasagerilor curselor anulate din cauza defectării aeronavei înainte de decolare. Situația a fost ulterior remediată, iar pentru zilele următoare pasagerilor le-a fost oferit asistența necesară, inclusiv hrană, au comunicat reprezentanții companiei.

Într-un comunicat de presă, Autoritatea Aeronautică Civilă precizează că, în cazul anulării sau întârzierii de lungă durată a zborurilor, operatorul aerian este obligat să acorde pasagerilor toată asistența necesară, inclusiv hrană, cazare, rerutare, dar și compensați în funcție de distanța dintre aeroporturi.

Related posts

Spania reintroduce măsuri dure de izolare într-o regiune, după o creştere alarmantă a cazurilor

Albasat

Un mic producător de vinuri a reușit să reziste crizei cauzate de pandemie și să deschidă Crama pentru turiști

Albasat

(LIVE) Un nou seminar pentru cei ce vor să afle mai multe despre modul  sănătos de viață

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment