Portal de știri
Diverse

Ford recheamă la service sute de mii de SUV-uri din cauza riscului de incendiu

Constructorul auto american Ford Motor Co. a decis joi să recheme la service peste 634.000 de vehicule de teren (SUV) vândute în întreaga lume, din cauza riscului de incendiu ca urmare a unor fisuri la injectoarele de combustibil, transmite Reuters.

Al doilea mare producător american de automobile a precizat că retragerea afectează modelele de teren Bronco Sport şi Escape produse în perioada 2020-2023. Toate aceste automobile au motoare de 1,5 litri şi trei cilindri.

Ford a precizat că atunci când motoarele acestor SUV-uri funcţionează, este posibil ca o fisură la injector să provoace scurgeri de combustibil, ceea ce ar putea conduce la un incendiu sub capotă. Cu toate acestea, Ford nu a recomandat proprietarilor să înceteze să mai conducă vehiculele deoarece incendiile sunt rare şi în general nu au loc atunci când motorul este oprit.

Sunt vizate 520.000 de vehicule din SUA şi aproximativ 114.000 de vehicule în alte ţări

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan, cu aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

În Europa, Ford este responsabilă pentru producerea, vânzarea şi întreţinerea vehiculelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale şi are aproximativ 45.000 de angajaţi la unităţile sale deţinute în totalitate şi la întreprinderile mixte consolidate şi aproximativ 59.000 de oameni când sunt incluse afacerile neconsolidate.

Related posts

Europa s-ar putea confrunta cu o criză a gazelor în iarna 2023-2024, avertizează şeful Agenţiei Internaţionale a Energiei

AlbasatTV, Nisporeni

Organizația de tineret a CUB: Ne asumăm să fim vocea tinerilor la nivel de clasa politică

AlbasatTV, Nisporeni

Ultima oră! Mai multe localități din țară, fără energie electrică

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment