ALBASAT
Societate

Fostul solist al trupei Sex Pistols vrea să reprezinte Irlanda la Eurovision

Fostul solist al trupei Sex Pistols, John Lydon, cunoscut sub numele de scenă Johnny Rotten, se află în cursă pentru a reprezenta Irlanda la ediţia din 2023 a concursului Eurovision, informează Agerpres. Actuala trupă a cântăreţului, „Public Image Ltd”, se numără printre cei şase concurenţi care se luptă pentru a reprezenta Irlanda la concursul de muzică care se va desfăşura în luna mai la Liverpool, în nordul Angliei.

Trupa Public Image Ltd, fondată după destrămarea Sex Pistols în 1978, va participa la preselecţiile pentru Eurovision în cadrul unei emisiuni televizate în luna februarie alături de alţi candidaţi, printre care şi grupul irlandez Wild Youth. Public Image Ltd a anunţat că va participa la preselecţii cu o melodie scrisă de John Lyndon, denumită „Hawaii”, un omagiu emoţionant adus soţiei sale Nora, care suferă de Alzheimer.

John Lyndon, în vârstă de 66 de ani, s-a născut la Londra din părinţi irlandezi. Eurovision are loc anul acesta la Liverpool. Anul trecut, Ucraina a câştigat concursul, însă din cauza războiului nu poate găzdui evenimentul. Finala concursului Eurovision va avea loc pe 13 mai.

Related posts

Virusul ține cont de altitudine? O localitate din Peru cu 420.000 de oameni îi intrigă pe epidemiologi

Albasat

CEC atenționează că astăzi este ultima zi de agitație electorală

Albasat

Ion Ceban: Municipiul are nevoie de 150 de autobuze noi

Albasat

Leave a Comment