ALBASAT
Actualitate Societate

Fratele condamnat pentru agresarea surorii

Într-un caz ce a șocat comunitatea din Cahul, un bărbat din această regiune a fost condamnat pentru agresarea propriei sale surori, în urma unor neînțelegeri legate de casa părintească. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Cahul, impunându-i bărbatului o pedeapsă de 240 de ore de muncă în folosul comunității, transmite deschide.md.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 13 iunie 2023, când inculpatul s-a prezentat la locuința surorii sale, solicitându-i să împartă proprietatea comună, casa părintească. Confruntarea verbală ce a urmat a escaladat rapid într-o altercație fizică violentă, în care bărbatul a aplicat lovituri surorii sale, provocându-i leziuni grave, printre care și traumă cranio-cerebrală închisă și multiple echimoze.

În timpul procesului, inculpatul și-a negat implicarea în agresiune, însă procurorii au reușit să demonstreze responsabilitatea acestuia pentru faptele sale. În plus, instanța a dispus ca agresorul să plătească surorii sale o compensație în valoare de aproximativ 13 mii de lei, pentru prejudiciul moral și material suferit.

Cu toate acestea, sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cahul în următoarele 15 zile.

Related posts

Reacția Ambasadei Rusiei la decizia Curții Constituționale privind limba rusă

Albasat

SUA a aprobat pe deplin antiviralul Remdesivir împotriva COVID-19

Albasat

Cursul valutar oficial la 06.11.2021

Albasat

Leave a Comment