ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Glorie și onoare: 13 medalii pentru sportivii din Nisporeni la Campionatul Național U-15/17

În perioada 29-30 martie, Campionatul Republicii Moldova pentru vârstele U-15/17 a fost un adevărat succes al performanței pentru sportivii de la I.P. Școala Sportivă „Grigore Brașoveanu” din orașul Nisporeni. Revenind acasă cu un total de 13 medalii, acești tineri sportivi au demonstrat încă o dată că talentul și munca lor asiduă sunt demne de admirație.

Cu 7 titluri de campioni ai Republicii, 3 titluri de vicecampioni și 3 medalii de bronz, reprezentanții Școlii Sportive „Grigore Brașoveanu” au cucerit inimi și podiumuri în egală măsură. Printre laureații se numără Bargan Radu, Danilov Gabriel, Vîlcu Ecaterina, Boghiu Evelina, Chelsău Maria, Danilov Gabriela, Bour Karina, Tretiacova Alina, Dihterenco Cristian, Musteață Oleg, Pistrui Maxim, Manole Marius și Croitoru Daniel.

Ecaterina Tretiacova, una dintre antrenoarele de la această școală de sport, a împărtășit gândurile sale despre acest succes pentru ALBASAT: „A fost un campionat plin de emoții, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor noastre. Cele 13 medalii câștigate reprezintă efortul colectiv al echipei noastre și sunt o mândrie pentru instituția noastră, care mereu a fost la înălțime. Facem tot posibilul să menținem acest nivel și chiar să progresăm în continuare.”

Potrivit declarațiilor Ecaterinei Tretiacova, acești tineri sportivi nu se vor opri aici. Ei vor face parte din lotul național și vor reprezenta cu mândrie Republica Moldova la campionatele europene pentru vârstele U-15/17.

Related posts

Cursul valutar oficial la 21.11.2020

Albasat

Vladimir Bolea: Grâul este ținut deocamdată în depozite, pentru că prețul de export este unul mic

Albasat

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana

Albasat

Leave a Comment