Portal de știri
Nisporeni Sanatate

Grădinița „Izvorașul” din Bălăurești și o grădiniță din România desfășoară un proiect comun

Instituția de Educație Timpurie Grădinița „Izvorașul” din Bălăurești, Nisporeni, și Grădinița nr. 32 din Timișoara, România, desfășoară în comun un proiect în cadrul programului transnațional „Educație online fără hotare 2022-2023”.

Pe 16 noiembrie curent a avut loc prima întâlnire din cadrul proiectului cu tema „Implementarea metodelor moderne în învățământul preșcolar”.

Întâlnirea a avut loc sub forma unei ședințe online. Copiii au prezentat salutul și au făcut cunoștință. Micuții au rămas cu emoții și impresii pozitive, satisfăcuți și bine dispuși.

„Educație online fără hotare” este un program transfrontalier de colaborări între instituții de educație timpurie și de învățământ de pe ambele maluri de Prut. Inițiativa aparține Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

În cadrul fiecărui parteneriat, instituțiile din România și Republica Moldova desfășoară în comun proiecte transdisciplinare, pe teme legate de ecologie, istorie, responsabilitate civică, tradiții și obiceiuri, îndemn la lectură și creativitate, integrarea științelor exacte în viața de toate zilele, limbi străine, dezvoltare în carieră, poezie și arte frumoase și multe altele.

Related posts

Orașele Nisporeni, Ungheni și Călărași au fondat Societatea pe Acțiuni „Salubritate Grup”

Albasat

COVID-19 Nisporeni: Două cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore în raion

Albasat

COVID-19 Nisporeni: Două cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

Leave a Comment