ALBASAT
Actualitate Societate

Guvernul îndeamnă autoritățile publice să formeze echipe la nivel raional pentru scrierea proiectelor

Guvernul îndeamnă reprezentanții autorităților publice locale să dezvolte capacitățile de scriere a proiectelor și să formeze, la nivel raional, echipe responsabile pentru elaborarea acestora. Despre aceasta a comunicat premierul Dorin Recean în cadrul unei întâlniri președinții de raioane și șefii oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, la Casa Guvernului, transmite IPN.

Premierul accentuat că este importantă sustenabilitatea proiectelor pentru a livra rapid rezultate cu impact pe termen lung pentru oamenii din localități. „Obiectivul nostru comun este să creștem bunăstarea cetățeanului. În acest sens, este important să coordonăm agendele autorităților publice centrale și locale, să prioritizăm necesitățile oamenilor și să facem investiții care dezvoltă capacitatea noastră de a-i deservi”, a menționat Dorin Recean, citat într-un comunicat de presă.

Republica Moldova este eligibilă pentru participare în cadrul a trei programe cofinanțate de UE: Programul Interreg NEXT România-Republica Moldova 2021-2027, Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre 2021-2027 și Programul Regiunii Dunărea Interreg 2021-2027.

Related posts

Autoritățile fac precizări privind modalitatea de acordare a ajutorului în sezonul rece 2023-2024

AlbasatTV, Nisporeni

Sondaj: O majoritate covârșitoare a ucrainenilor cred că Ucraina va fi un membru prosper al Uniunii Europene în zece ani

AlbasatTV, Nisporeni

Человек, который умер от COVID-19, не представляет эпидемиологической опасности, директор НАОЗ

Albasat

Leave a Comment