Portal de știri
Societate

Haosul de pe aeroporturi se va prelungi. Aeroportul Heathrow extinde până în 29 octombrie limita de 100.000 de plecări pe zi

Aeroportul Heathrow din Londra a extins până la sfârșitul lui octombrie măsura prin care limitează numărul de pasageri. Până atunci, pe zi cel mult 100.000 de oameni pot pleca de pe aeroport.

Inițial, pe fondul haosului din lunile de vară, Heathrow a limitat traficul de pasageri pe aeroport la 100.000 de plecări pe zi până pe 11 septembrie.

Acum însă, aeroportul va prelungi această restricție până cel puțin pe 29 octombrie, scrie CNN.

Decizia a fost luată pentru a evita haosul din ultimele luni. Cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie se confruntă cu o lipsă de personal, concomitent cu creșterea uriașă a numărului celor care vor să călătorească, după doi ani de pandemie. Au rezultat astfel aglomerație și mormane de bagaje rătăcite pentru că nu a avut cine să le pună pe benzi sau să le ducă la avioane.

„Vrem să eliminăm blocajul cât mai curând posibil, dar putem face acest lucru doar atunci când suntem încrezători că toți cei care operează pe aeroport au resursele necesare pentru a oferi serviciile pe care pasagerii noștri le merită”, a trabsmis directorul de operațiuni pe Heathrow, Ross Baker, într-o declarație de presă.

Persoanele care și-au rezervat deja biletele pot considera că rezervările lor sunt confirmate, cu excepția cazului în care au fost informate în mod direct de compania aeriană despre modificări sau anulări.

Și alte aeroporturi europene, cum ar fi cel din Amsterdam, confruntate cu probleme similare, au luat măsuri de limitare a numărului de pasageri.

Related posts

Dorin Popescu – noul președinte al Uniunii Avocaților

Albasat

Renato Usatîi: Dodon vrea să mai umble prin țară, să arate că este un președinte grijuliu

Albasat

Igor Dodon spune în ce condiții ar putea fi amânate alegerile prezidențiale

Albasat

Leave a Comment