ALBASAT
Actualitate Societate

În grădinițele din Chișinău este pornit agentul termic

Municipalitatea a început să conecteze grădinițele din capitală la sursa centralizată de încălzire. Săptămâna trecută, la căldura deja erau conectate 59 de grădinițe din sectoarele Centru, Ciocana și Botanica, transmite IPN.

Potrivit Direcției generale educație tineret și sport, odată cu revenirea elevilor din vacanța de toamnă, treptat vor fi conectate la agentul termic toate instituțiile de învățământ din ciclul primar și secundar.

De asemenea, cele 54 de instituții municipale din sfera socială și medicală sunt pregătite în proporție de 100% pentru a primi agentul termic. Iar conectarea la sursa centralizată de căldură va avea loc odată cu schimbarea valorilor termice ale aerului.

Totodată, potrivit responsabililor Direcției generale asistență medicală și socială, în instituțiile medicale pentru copii temperatura aerului din încăperi este monitorizată, iar la necesitate sunt conectate sursele alternative de încălzire.

Fondul locativ municipal este conectat la rețeaua termică centralizată când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10 grade Celsius.

Related posts

18 deputați PAS sunt pe lista oficialilor moldoveni cărora li s-a interzis accesul în Rusia

AlbasatTV, Nisporeni

Promo-LEX face apel către actori publici privind exercitarea pașnică a libertății de întrunire

AlbasatTV, Nisporeni

Ucraina vrea Crimeea înapoi. Președintele Volodimir Zelenski a anunțat un summit pentru recuperarea peninsulei

Albasat

Leave a Comment