ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Întâlnire de suflet la liceul „Mircea Eliade”, Nisporeni: elevii și profesorii  în dialog cu scriitorii Constantin Dragomir și Grigore Drăgan

Elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Nisporeni au avut parte de o experiență memorabilă în cadrul unei întâlniri speciale cu doi scriitori de renume: Constantin Dragomir și Grigore Drăgan. Respectând tradiția primirii oaspeților, aceștia au fost întâmpinați cu simbolurile ospitalității moldovenești, pâinea și sarea, simboluri ale bunăvoinței și prieteniei.

În atmosfera caldă și prietenoasă a întâlnirii, elevii au avut ocazia să recite poezii din opera poetului Constantin Dragomir și să adreseze întrebări autorului, într-un schimb interactiv și captivant. Buna dispoziție și umorul au fost prezente în fiecare moment al activității, iar elevii au impresionat prin ingeniozitatea și inteligența lor.

La finalul întâlnirii, elevii au avut privilegiul de a primi cărți semnate de cei doi autori, o amintire de neprețuit și o sursă de inspirație pentru viitor. Această întâlnire cu personalități ale literaturii române a fost nu doar o oportunitate de a descoperi universul fascinant al cărților și al creației literare, ci și un moment de conexiune și înțelegere între generații.

Related posts

Surprize muzicale cu Gheorghe Țopa la Zilele Orașului Nisporeni: Celebrând 405 ani de tradiție și comunitate

AlbasatTV, Nisporeni

Televiziune digitală terestră pentru familiile din raionul Ungheni

Albasat

Viorel Doagă va asigura interimatul funcție de șef al Serviciului Vamal

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment