ALBASAT
Nisporeni Sanatate

IP Nisporeni a lansat campania „Poliția în stradă”

Inspectoratul de poliție Nisporeni, în comun cu Serviciul patrulare Ungheni-Nisporeni al SP Centru al DP Centru a INSP, a lansat Campania locală de prevenire, privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional cu genericul „Poliția în stradă”.

Campania a început pe 1 aprilie și se va desfășura până la 30 iunie 2023.

Potrivit ofițerului principal SIC, comisar Olesea Ţurcanu, conceptul campaniei se concentrează pe segmentul inventivităţii infractorilor care găsesc metode din ce în ce mai ingenioase de a păgubi potenţialele victime. Pe această abordare s-au fundamentat acțiunile planificate în planul Campaniei, cât şi mesajele Campaniei, care invită cetăţeanul la cunoaşterea modurilor de operare mai frecvent utilizate de hoţi, precum şi la vigilenţă şi adoptarea măsurilor fundamentale de siguranţă a locuinţei şi a bunurilor personale, cât și a asiguranței acestora în locurile publice.

În acest sens, Poliția îndeamnă atenționează și îndeamnă cetățenii să apeleze 112 pentru a raporta orice infracțiune și a trăi în siguranță. La fel, IP Nisporeni își dorește ca prin această campanie cetățenii să cunoască polițiștii din regiune și să stabilească un parteneriat strâns între oamenii legii și comunitate.

Related posts

Mobilizare impresionantă: Nisporeniul se îndreaptă spre Adunarea „Moldova Europeană” de la Chișinău

AlbasatTV, Nisporeni

Plouă abundent la Nisporeni. După mai multe săptămâni însorite, au revenit ploile

Albasat

Urmăriți LIVE pe ALBASAT ședința Consiliului orășenesc Nisporeni: Aprobarea programului de activitate și alte subiecte importante

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment