ALBASAT
Societate

Lemnul de foc se va vinde și în sezonul rece la prețurile de anul trecut, Moldsilva

Lemnul de foc livrat pe piață nu se va scumpi în sezonul rece, fiind comercializat la prețurile de anul trecut. Asigurări în acest sens au dat administratorii întreprinderilor de stat din subordinea Agenţiei „Moldsilva”, citați într-un comunicat de presă al instituției, transmit IPN.

O Dispoziție a conducerii Agenţiei stabilește că stocul disponibil, recoltat în urma efectuării lucrărilor silvo-tehnice în cadrul fondului forestier din gestiune, se va comercializa cu prioritate populației, în baza solicitaților centralizate din partea administrațiilor publice locale sau prin vânzări directe. Lemnele vor ajunge și la primării, şcoli, grădiniţe, obiecte de menire socială. La solicitare, va fi vândut și gestionarilor fondului forestier.

 „Moldsilva” a expediat în adresa tuturor autorităților de nivel raiona informaţii despre modalitatea de colaborare în procesul de asigurare a populaţiei cu lemne de foc. Directorii entităţilor silvice subordonate vor organiza întâlniri cu participarea comunităţilor şi autorităţilor locale, în vederea stabilirii măsurilor necesare pentru asigurarea conformă şi în volum deplin a solicitanţilor prioritari cu lemne de foc, reieşind din stocul disponibil, se mai spune în comunicat.

Related posts

Grecia amână începerea şcolii: Îi îndemnăm pe părinți să rămână cu copiii lor acasă în siguranță!

Albasat

O persoană a ajuns la spital în urma unei deflagrații în orașul Nisporeni

Albasat

Mass-media din Kiev: Armenia acoperă pentru Rusia spatele frontului economic în cadrul agresiunii acesteia din Ucraina

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment