ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

LIVE: Descoperiți viitoarele stele ale muzicii la Concertul de Gală al elevilor din Nisporeni, transmis live de la Centrul „Luceafărul”

Nu ratați ocazia de a urmări în direct Concertul de Gală al elevilor școlii de muzică din Nisporeni, un eveniment plin de muzică, talent și emoție, care are loc la Centrul de Cultură și Tineret „Luceafărul”. Acest concert reprezintă o ocazie excelentă de a descoperi talentele tinere și a aprecia eforturile depuse de elevi și profesori în domeniul muzical.

Programul concertului este divers și bogat, incluzând instrumentiști ai diferitelor instrumente muzicale, duete de pian, ansamblul de violoniști, trio de trompetiști, orchestra de muzică populară și fanfara „Model” de copii. Fiecare dintre aceste momente artistice reflectă munca asiduă și pasiunea pentru muzică a tinerilor artiști și a mentorilor lor.

În cadrul concertului, publicul va avea șansa de a admira nu doar aptitudinile individuale ale elevilor, ci și forța colectivă a grupurilor și ansamblurilor care vor evolua pe scenă.

Evenimentul este transmis în direct de televiziunea ALBASAT, astfel încât să poată fi urmărit de un număr cât mai mare de persoane interesate de arta muzicală și de promovarea tinerelor talente. Fie că sunteți un iubitor al muzicii clasice, al celei populare sau al jazzului, concertul de gală de la Nisporeni vă va încânta și vă va oferi o experiență culturală deosebită.

Urmăriți LIVE Concertul de Gală al elevilor școlii de muzică din Nisporeni de la Centrul de Cultură și Tineret „Luceafărul” și bucurați-vă de o duminică plină de muzică, talent și emoție, în compania viitorilor artiști și a profesorilor care le-au ghidat pașii spre excelență în domeniul muzical.

Related posts

Cursul valutar oficial la 06.12.2022

AlbasatTV, Nisporeni

Фракция Платформы DA требует созыва парламента в пятницу

Albasat

Alte 230 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 confirmate în Moldova

Albasat

Leave a Comment