ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Sărbătoare mare în satul Seliște din raionul Nisporeni: Hramul satului aduce o serie de evenimente și activități pentru toate vârstele

Astăzi, locuitorii satului Seliște din raionul Nisporeni sărbătoresc hramul satului, un eveniment plin de tradiție și veselie. Programul zilei este bogat și divers, oferind oportunități de distracție pentru toate vârstele și gusturile.

Sărbătoarea începe cu inaugurarea parcului de odihnă și agrement Seliște, un proiect menit să ofere locuitorilor satului și vizitatorilor un spațiu modern și plăcut pentru relaxare și petrecerea timpului liber.

Concertul prezentat de copiii de la grădinița „Greișerașul” va fi un moment emoționant și plin de energie, în care cei mici vor cânta și dansa în fața publicului, demonstrând talentul și pasiunea lor pentru muzică și artă. Părinții și bunicii vor fi cu siguranță mândri de evoluția micilor artiști.

Elevii Gimnaziului Seliște vor completa programul artistic al sărbătorii, prezentând numere artistice variate, de la dansuri populare și cântece tradiționale până la momente umoristice și scenete. Performanțele lor vor fi un prilej de bucurie și aplauze pentru toți cei prezenți.

Un moment emoționant al zilei va fi omagierea cuplurilor din comuna Seliște care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Acestea vor fi felicitate și premiate în semn de recunoștință pentru dragostea și devotamentul pe care l-au dovedit de-a lungul anilor.

Competițiile sportive vor aduce distracție și emoție, incluzând trânta la berbec, trânta la cocoș, fuga la iepure, șah și dame. Aceste activități vor stimula spiritul de competiție și camaraderia între participanți, indiferent de vârstă.

Nu în ultimul rând, loteria organizată în cadrul sărbătorii va oferi șansa de a câștiga premii surpriză și va adăuga un plus de entuziasm evenimentului.

Hramul satului Seliște din raionul Nisporeni promite să fie o sărbătoare de neuitat, plină de culoare, voie bună și comuniune între locuitori. Fiecare dintre activitățile propuse va contribui la crearea unor amintiri frumoase și la întărirea legăturilor dintre membrii comunității.

Related posts

Daniel Ioniță: Pentru a atinge obiectivul de integrare europeană, trebuie toți să privească în aceeași direcție

Albasat

Maia Sandu: Rachetele lansate de Kremlin au pus în pericol viața a zeci de mii de oameni

AlbasatTV, Nisporeni

30 de zile de arest pentru tinerii din Taraclia, învinuiți de perversiuni față de o minoră

Albasat

Leave a Comment