Portal de știri
Nisporeni Societate

Mai mulți tineri din Nisporeni au vizitat Parlamentul

Mai mulți tineri voluntari din raionul Nisporeni au vizitat, în data de 22 noiembrie, două instituții din Chișinău ce reprezintă domenii diferite, dar importante pentru dezvoltarea țării și care pot inspira tinerii în identificarea vocației lor profesionale.

Primul a fost Parlamentul, unde au aflat despre istoria, activitatea și rolul Legislativului în statul nostru. Ulterior, tinerii s-au deplasat la Artcor, centru multifuncțional dedicat dezvoltării industriilor creative, ce adună și conectează membrii acestei comunități.

Tinerii voluntari au fost însoțiți de Adrian Ungureanu, manager al Centrului de Tineret Nisporeni, care și-a exprimat speranța ca într-o bună zi tinerii de azi vor schimba lucrurile la fel cum au făcut-o înaintașii noștri.

„Sper și cred că într-o zi va veni rândul generației lor să schimbe lucrurile în bine la fel cum a făcut-o Vlad Bogos, pământeanul nostru din Sfatul Țării care a votat Unirea sau nisporenenii din primul Parlament ce au câștigat Suveranitatea și Independența”, a scris Adrian Ungureanu pe Facebook.

Vizita tinerilor la cele două instituții sus-menționate a fost posibilă cu suportul Consiliului raional Nisporeni.

Related posts

Peste 230 de persoane și-au pierdut viața în accidente anul trecut

Albasat

Mareșalul Senatului polonez, Tomasz Grodzki, în vizită oficială la Chișinău

AlbasatTV, Nisporeni

Новый советник во фракции ПСРМ

Albasat

Leave a Comment