ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Ministrul Dan Perciun discută cu elevii și cadrele didactice din Nisporeni

Dan Perciun, ministrul Educației și Cercetării, efectuează astăzi o vizită de lucru în raionul Nisporeni. Scopul acestei vizite este de a se informa cu privire la situația instituțiilor de învățământ din teritoriu și de a discuta cu factorii de decizie locali, elevii, cadrele didactice și cetățenii de rând problemele din domeniul educației și eventualele căi de soluționare a acestora.

Ministrul a început vizita la gimnaziul Alexandru cel Bun din Varzaresti, apoi a continuat cu o vizită la grădinița ALBINUTA, care a fost reconstruită din fondurile „Sat European” în valoare de 8 milioane de lei. În intervalul orar 11:00-12:00, ministrul a participat la o adunare la Școala Profesională, unde s-a întâlnit cu profesorii și elevii și apoi va vizita laboratoarele școlii.

Vizita continuă la grădinița Povestea, unde ministrul va participa la o adunare cu angajații instituției. Apoi, între orele 15:00-16:00, în incinta Centrului de Tineret „Luceafărul”, va avea loc o adunare cu profesorii din raionul Nisporeni.

Această vizită a ministrului Dan Perciun este o oportunitate importantă pentru a evalua situația educației în raionul Nisporeni și pentru a discuta direct cu cei implicați în sistemul de învățământ, în căutarea soluțiilor pentru îmbunătățirea acestuia.

Related posts

Cursul valutar oficial la 01.05.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Orchestra „Folclor” va susține un concert la Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Женщины предрасположены чаще заражаться COVID-19

Albasat

Leave a Comment