ALBASAT
Actualitate Societate

Noi condiții la depunerea dosarului pentru Premiului Național

Persoanele notorii vor putea semna o singură scrisoare de recomandare la concursul Premiul Național. Decizia a fost luată la prima ședință a Comisiei pentru decernarea Premiului Național, prezidată de ministrul culturii, Sergiu Prodan, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Ministerul Culturii precizează că scrisorile de recomandare nu trebuie să depășească o pagină, se depun concomitent, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: cancelaria@gov.md, până la data de 28 iulie, ora 15.00.

Adițional, prin decizia Comisiei, s-a stabilit că dosarul va include suplimentar o recenzie –fie din partea instituției sau angajatorului, cu referire la activitatea/lucrările candidatului/candidatei, fie din partea unei instituții de profil, alta decât locul de muncă, sau din partea unei persoane cu expertiză în domeniu.

Lucrările științifice sau publicațiile urmează să fie prezentate în format electronic cu scanarea coperții și a paginilor nr.1 și 2, asigurând lizibilitatea textelor, iar candidatul/colectivul de candidaţi pentru Premiul Naţional trebuie să deţină calitatea de autor sau coautor al acestora.

Guvernul decernează anual până la 10 premii naţionale în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenţei. Premiul Naţional constă din diplomă, medalie şi recompensă bănească în valoare de 100 de mii lei.

Related posts

Două persoane din Nisporeni, sancționate pentru arderea resturilor vegetale

AlbasatTV, Nisporeni

Istanbul interzice nunțile și suspendă toate festivalurile în aer liber din cauza coronavirusului

Albasat

Pro Moldova nu participă la alegerile din 11 iulie

Albasat

Leave a Comment