Portal de știri
Societate

Noul director APP își propune să aducă la un alt nivel gestionarea bunurilor statului

Prim-ministra Natalia Gavrilița l-a prezentat colectivului Agenției Proprietății Publice (APP) pe noul director general al instituției, Alexandru Musteață, numit în funcție miercuri.  Acesta are o profesională de peste 20 de ani, inclusiv în funcții de conducere la diferite companii private și de stat, precizează un comunicat de presă al Guvernului, citat de IPN.

„Trebuie să impulsionăm investigarea unor cazuri care nu au fost încă elucidate – cetățenii așteaptă să facem dreptate, de aceea trebuie să stabilim prioritățile și să continuăm să muncim în interesul statului”, a spus Natalia Gavrilița. 

Alexandru Mustață, la rândul său, s-a angajat să depună eforturi, împreună cu echipa APP, pentru ca procesul de gestionare a bunurilor și întreprinderilor statului să atingă un nou nivel.

Alexandru Musteață a activat în domenii precum securitatea economică, consultanța financiară, fiscală și managementul riscului, fiind responsabil de eficientizarea proceselor operaționale, comerciale și logistice. Are studii militare, a urmat mai multe programe de formare în domeniul managementului securității și a fost Decorat cu Ordinul pentru serviciul patriei, se arată în comunicatul de presă.

Related posts

Cursul valutar oficial la 11.08.2022

Albasat

Marea Britanie este prima ţară care „peste câteva săptămâni” îşi vaccinează întreg personalul medical împotriva COVID-19

Albasat

Suceava și opt localități, în carantină

Albasat

Leave a Comment