Portal de știri
Nisporeni Societate

O asistentă medicală de la IMSP Spitalul Raional Nisporeni a trecut în eternitate

O asistentă medicală de la IMSP Spitalul Raional Nisporeni a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Viorica Zbîrnea, asistent medical în cadrul secției consultative a spitalului. Un anunț în acest sens a fost făcut de către SR Nisporeni, care a venit și cu un mesaj de condoleanțe.

„Cu profund regret anunțăm trecerea prematură la cele veșnice a colegei noastre ZBÎRNEA VIORICA – asistent medical, Secţia consultativă. Întreg colectivul Spitalului Raional Nisporeni este alături de familia, rudele şi prietenii îndurerați. Va transmitem sincere condoleanțe şi putere ca să puteţi trece peste această dureroasă pierdere. A  fost mereu o persoană prietenoasă, exemplară, pozitivă, veselă – aşa şi va rămâne în amintirea noastră draga noastră ZBÎRNEA VIORICA. Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa, oferindu-i odihnă veșnică”, se arată în mesajul SR Nisporeni.

În context, și Consiliul Raional a venit cu un mesaj de condoleanțe și compasiune către soțul asistentei medicale, care activa în cadrul consiliului.

„Consiliul raional transmite condoleanțe și exprimă sentimente de compasiune dlui Lilian Zbirnea, șef Secție cultură și turism,  în legătură cu trecerea la cele veșnice a soției sale, Viorica Zbirnea. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Zbor lin spre înaltul cerului”, a transmis Consiliul Raional.

Viorica Zbîrnea avea vârsta de 51 de ani. Ea a absolvit Școala de Medicină din Orhei. De-a lungul timpului a activat în calitate de asistent medical în secția de chirurgie, asistent medical superior în secția terapie și asistent medical categorie superioară în secția consultativă.

În 2010 a fost apreciată cu Diploma Ministerului Sănătății de „Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului”, pentru activitate prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, responsabilitate, contribuție personală la dezvoltarea și perfecționarea asistenței medicale acordate populației.

Related posts

Premierul desemnat se va prezenta luni în plenul Parlamentului

Albasat

Moldova împlinește 30 de ani de independență. Oficialii au depus flori la „Maica Îndurerată”

Albasat

Sancțiunile pentru răspândirea bolilor epidemice au fost votate în Parlament

Albasat

Leave a Comment