ALBASAT
Societate

O femeie din Ștefan Vodă, confirmată cu COVID-19, s-a stins la spital

Noul tip de coronavirus a mai făcut o victimă. Este vorba despre o femeie de 63 ani, din Ștefan Vodă. Numărul de decese asociate noului tip de coronavirus a ajuns la 36, transmite IPN.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale menționează că femeia a fost internată la Spitalul Clinic Republican pe data de 3 aprilie, în stare gravă. Pacienta suferea și de alte maladii cronice.

Începând cu data de 17 martie și până pe 15 mai, în Republica Moldova este declarată stare de urgență. Bilanțul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 1712 de persoane. Printre cele 36 de persoane răpuse de COVID-19 se numără și trei medici.

Autoritățile din sănătate îndeamnă populația să evite locurile publice și să păstreze distanța socială de cel puțin un metru. Cei care au revenit din țările cu risc sporit de infecție sau au contactat cu o persoană infectată trebuie să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, inclusiv de membrii familiei, și să sune medicul de familie. La primele simptome de boală, precum tusea, febră, eliminări nazale, să apeleze la numărul de urgență 112.

Related posts

Grupurile sanitare din peste 150 de școli vor fi renovate în următorii doi ani

AlbasatTV, Nisporeni

Polonia a ridicat un gard permanent de peste 5 metri pe 60 de kilometri din frontiera sa cu Belarusul

Albasat

Programul Uniunii Europene Erasmus+ celebrează 35 de ani de la fondare

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment