ALBASAT
Actualitate Societate

O femeie s-a intoxicat în urma unui incendiu într-un bloc de locuit din capitală

O femeie de 58 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon în urma unui incendiu care a avut loc într-un bloc de locuit de pe strada Independenței, 14/1 din capitală. Alte optsprezece persoane, inclusiv trei minori, au fost evacuate, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, femeia care s-a intoxicat era proprietara apartamentului unde a izbucnit incendiul. Aceasta a fost transportată la Spitalul „Sfânta Treime” pentru îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informații focul ar fi cuprins suprafața unui apartament de 12 metri pătrați cu o odaie de la etajul patru.

La fața locului au fost trimise patru echipaje de salvatori și pompieri, care ajunși au stabilit că apartamentul este totalmente cuprins de incendiu. În procesul de intervenție pompierii au evacuat din apartamentul cuprins de flăcări două butelii de gaz propan butan, evitând producere unei explozii.

Circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite.

Related posts

Colegiul Agroindustrial din Ungheni educă noi generaţii de specialişti în domeniul agriculturii moderne şi calitative

Albasat

Viorica Dumbrăveanu: Ridicarea stării de urgență nu înseamnă că încetează codul roșu

Albasat

Președintele CJ Iași: Nisporeni contribuie semnificativ la poziționarea Republicii Moldova printre primii 10 exportatori de prune din lume

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment