ALBASAT
Actualitate Societate

O polițistă beată a intrat cu mașina pe trotuar, ucigând o femeie și rănind două minore

O angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe trotuar în orașul Sângera și a accidentat mortal o tânără 30 de ani. Iar două minore, de 6 și 17 ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Fiind testată alcooscopic, polițista s-a dovedit a fi beată, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs noaptea trecută, aproape de ora 02.00, în orașul Sângera din municipiul Chișinău. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, accidentând trei pietoni.

„Colegii noștri au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a INSP. Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu. Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat”, precizează IGP.

O concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat indică un grad avansat de ebrietate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar angajata INSP a fost reținută pentru 72 de ore. Organul de urmărire penală efectuează toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, tânăra fiind suspendată din funcție.

Related posts

Consilier nou la Președinție

Albasat

Marin Ciobanu: Lufthansa Cargo și Fraport, interesate să investească în Aeroportul de la Mărculești

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 25.01.2022

Albasat

Leave a Comment