ALBASAT
Actualitate Societate

O tânără a fost salvată de la înec în parcul „Valea Morilor”

O tânără de 24 de ani a fost salvată de la înec de salvamarii din parcul „Valea Morilor”. Persoana a intrat în apă, iar după ceva timp nu a reușit să iasă de una singură, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează că incidentul a fost raportat în după amiaza zilei de 18 februarie. Salvamarii au observat tânăra și au scos-o din apă de la o distanță de circa 8 metri de la mal. În stare conștientă, aceasta a fost predată echipajului de medici și transportată la spital pentru îngrijiri.

IGSU îndeamnă oamenii să se pătrundă de responsabilitate pentru viața lor și a altor persoane atunci când se află în prejma lacurilor și râurilor, pentru evitarea cazurilor de înec. Totodată, specialiștii atenționează că aflarea în nemijlocită apropiere de bazinele acvatice devine periculoasă în special când pe apa lacurilor se formează podul de gheață, iar temperaturile oscilează între minus și plus. În situații de risc oamenii sunt rugați să apeleze de urgență Serviciul 112.

Related posts

BNM anunță lansarea implementării schemei de plăți instant

Albasat

Angajații Biroului de Probațiune Nisporeni au desfășurat o lecție informativă la gimnaziul din Iurceni

AlbasatTV, Nisporeni

Население национальности ромы непропорционально зависит от пандемии COVID-19

Albasat

Leave a Comment