ALBASAT
Actualitate Societate

Oamenii de afaceri, invitați să participe la Solar PV & Energy Storage World Expo din China

Oamenii de afaceri din Republica Moldova sunt invitați să participe la cea de-a 15-a ediție  Solar PV & Energy Storage World Expo – 2023. Expoziția va întruni circa 1 500 de expozanți ce urmăresc noile tendințe de piață și tind spre inovare. Camera de Comerț și Industrie Moldova-China, care organizează misiunea economică la eveniment, precizează că participarea este o oportunitate de alăturare la obiectivele de dezvoltare pe plan internațional, dar și de a prelua practici și de a le implementa în Republica Moldova.

Într-o conferință de presă la IPN, șefa Direcției expoziții din cadrul Camerei, Daniela Popușoi, a menționat că expoziția se va desfășura în perioada 8-10 august la Guangzhou, Republica Populară Chineză. Potrivit ei, este unul dintre cele mai mari și mai influente expoziții de depozitare solară fotovoltaică și energie din China. Ediția 2023 Solar PV & Energy Storage World Expo își va extinde suprafața de expoziție la 100 de mii de metri pătrați.

„Numeroși expozanți din peste 30 de țări vor expune echipamente de producție a bateriilor, diferite tipuri de lămpi și încărcătoare și alte servicii în fața unui public larg de factori de decizie și cumpărători cheie. Târgul va găzdui pavilioane de produse, demonstrații live, ateliere și prelegeri pe diverse subiecte legate de industrie”, a menționat Daniela Popușoi.

Expoziția va avea loc sub același acoperiș cu China Int’l Energy Conservation, Energy Storage & Clean Energy Expo, unde la fel profitați de acces în calitate de vizitator. China Int’l Energy Conservation, Energy Storage & Clean Energy Expo acoperă alte opțiuni de energie, cum ar fi pile de încărcare, energia eoliană, baterii, surse de alimentare, bioenergie și tehnologia de încălzire.

„Vreau să vin cu un îndemn față de businessul locale, businessul autohton și nu neapărat doar față de cei care se ocupă în mod direct cu instalarea panourilor fotovoltaice, eoliene, dar inclusiv și față de cei curioși care vor să-și instaleze pe o suprafață mai mare panouri solare, haideți cu noi în China. Haideți la Solar PV din Guangzhou ca să vedeți ultimele  tendințe, să intrați în comunicare directă cu furnizorii, cu producătorii, cu fabrici și, de ce nu, să asistați și la niște ateliere tematice”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, Boris Foca.

Orice misiune economică sau deplasare are și componenta călătoriei. „Atunci când avem puțin timp liber încercăm să vizităm cât mai multe lucruri frumoase și surse de inspirație pentru cei care vin cu noi în misiunea economică”, a mai spus Boris Foca.


Related posts

Economia verde devine realitate în Nisporeni: Proiectul oferă sprijin financiar pentru antreprenori

AlbasatTV, Nisporeni

Două dispozitive medicale costisitoare, cumpărate de Centrul de Medicină Legală, așa și nu sunt folosite

AlbasatTV, Nisporeni

Lemnul de foc se va vinde și în sezonul rece la prețurile de anul trecut, Moldsilva

Albasat

Leave a Comment