ALBASAT
Societate

Pacientul preluat de la hotarul cu România și adus la Chișinău nu are coronavirus

Pacientul preluat de la hotarul cu România și adus la Chișinău cu ambulanța nu are coronavirus. Persoana a mințit doar pentru a ajunge în Republica Moldova. Informațiile au fost prezentate după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, transmite IPN.

Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că, de la frontiera cu România, persoana a fost transportată la spital, însă semne clinice de COVID-19 nu prezenta. Persoana a recunoscut că a mințit. A recurs la această farsă după ce s-a certat cu un transportator, iar pentru a ajunge în Republica Moldova a spus că este infectată cu COVID-19. Cazul a fost comunicat poliției, care va decide în privința sancțiunilor care vor fi aplicate.

În total pe teritoriul țării sunt înregistrate 30 de cazuri confirmate cu noul tip de coronavirus. O pacientă de 60 de ani, internată pe 8 martie, a fost tratată și lăsată să plece acasă. Alte două persoane urmează să fie externate în următoarele zile.

Related posts

Femeia cu cinci copii, care nu a reușit să întoarcă un credit, a fost grațiată

Albasat

Accident rutier în apropiere de Iurceni. Două pasagere au ajuns la spital

AlbasatTV, Nisporeni

Vehiculele electrice vor avea plăci de înmatriculare speciale

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment