ALBASAT
Societate

Patru răniți în explozia de aseară. IGSU înaintează prima versiune

Explozia care s-a produs aseară, 22 februarie, într-un bloc de locuit de pe strada Independenței din capitală a avut loc din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural. Aceasta este o primă versiune avansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, transmite IPN.

Deflagrația a avut loc la bucătăria comună de la etajul doi al unui bloc cu șase  niveluri. În urma exploziei, patru persoane au avut de suferit. Inițial se anunța despre trei.

Trei minori cu vârstele de un an, zece ani și șaisprezece ani au fost duși la spitalele „Valentin Ignatenco” și „Emilian Coțaga” . Minorii de un an și zece ani au primit traumatisme ușoare, fiind în exteriorul blocului în momentul producerii deflagrației, iar băiatul de șaisprezece ani a primit arsuri de gradul I, II și III pe mâini, piept și față, fiind în încăperea unde s-a produs deflagrația. O femeie, care de asemenea s-a aflat în exteriorul blocului, s-a ales cu traumatisme ușoare.

Related posts

Ombudsmanul cere intervenția urgentă a autorităților în cazul copiilor în situație de stradă

Albasat

Moldoveni arestați în Austria, pentru trafic de persoane

Albasat

Șapte agenți economici au datorii istorice de circa 8 milioane de lei față de angajați

Albasat

Leave a Comment