ALBASAT
Societate

Peste 12 mii de contracte directe au fost semnate cu Apă-Canal Chișinău în anul 2022

Pe parcursul anului 2022, SA „Apă-Canal Chișinău” a încheiat contracte directe cu mai bine de 12 200 de proprietari de apartamente, în baza cererilor depuse. Furnizorul precizează că procesul de încheiere a contractelor directe de furnizare/prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare continuă, transmite IPN.

ACC le recomandă proprietarilor de apartamente, cât și administratorilor blocurilor locative să pregătească seturile de acte necesare pentru încheiere contractelor directe. Actele pot fi depuse la sediul operatorului din strada Albișoara, 38, de luni până joi, între orele 08.00 și 17.00, dar și vineri între orele 08.00 și 15.45.

La cererea formular urmează să fie anexate copia actului de identitate; copia actului ce atestă dreptul de proprietate asupra imobilului; declarația de coproprietar, după caz; copia buletinului metrologic de stat al contorului (opțional); copia ultimului bon de plată pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare achitat.

Related posts

Cursul valutar oficial la 16.12.2022

AlbasatTV, Nisporeni

Свободные доходы населения в 2019 году увеличились примерно на 500 леев

Albasat

Maia Sadu, despre refuzul de a participa la o dezbatere cu Igor Dodon

Albasat

Leave a Comment