ALBASAT
Actualitate Societate

Peste 150 de persoane au participat la a patra ediție Velo Road Chișinău

Peste 150 de persoane au participat la a patra ediție a maratonului „Velo Road Chișinău”. Evenimentul sportiv a adunat copii, tineri, seniori și familii întregi care au traversat cu bicicleta, cu trotineta sau cu bicicleta electrică traseul stabilit de Centrul Municipal de Tineret Chișinău. Cursa de cicliști a fost însoțită de echipaje de poliție, inclusiv pe biciclete, pentru a asigura securitatea participanților la maraton, transmite IPN.

Startul a fost dat la Primărie, la ora 9.00. Timp de o oră, maratoniștii s-au deplasat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, până la Academia de Științe a Moldovei, după care s-au întors pe bulevardul central, direcția spre sectorul Buiucani, au traversat Piața Dimitrie Cantemir, strada Ion Creangă, cu întoarcere la Piața Unirii Principatelor Române, apoi au revenit la Primărie.

Primarul general, Ion Ceban, a participat în cursă pe trotinetă, alături de pretori de sector, reprezentanți ai municipalității. Edilul a declarat că în ultimul an și jumătate utilizează frecvent transportul alternativ, trotineta electrică sau bicicleta, spre serviciu și seara spre casă, încurajând astfel și alți cetățeni ai capitalei să procedeze la fel.
La finalul maratonului „Velo Road Chișinău”, toți cicliștii au primit certificate de participare din partea organizatorilor.
O nouă ediție a maratonului, cu un nou traseu, urmează a fi desfășurată în luna august.

Related posts

Octavian Armașu: Interesul pentru educația financiară a crescut în Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

În Filipine, ceapa este mai scumpă decât carnea de pui și de vită

AlbasatTV, Nisporeni

Rezultatele examenului de Bacalaureat la Nisporeni, sesiunea de bază – 2024. Cine sunt elevii cu cele mai mari note

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment