ALBASAT
Nisporeni Societate

Primăria Nisporeni anunță concurs privind deservirea rutei regulate nr. 2

Primăria Nisporeni anunţă că, la data de 15 mai 2023, ora 14:00, în incinta Primăriei orașului, strada Alexandru cel Bun nr.55, se va desfăşura concursul privind atribuirea dreptului de deservire a rutei regulate de călători nr.2.

Ruta are următorul traseu: Tur: 07:35 – Microraionul „Ciurleasa” (str. Florilor), – 07:40- SA „BTA-20” (str. Viilor),- 07:45 – IP „Gimnaziul Ștefan cel Mare” (str. Șt. cel Mare),- 07:50 – IMSP „Centru de Sănătate Nisporeeni” (str. Toma Ciorbă), – 07:55 – Centru de Cultură și Tineret „Luceafărul” (Str. Suveranității) .

Retur: 17:30 – Centrul de Cultură și Tineret „Luceafărul” (Str. Suveranității), – 17:35 -IMSP „Centru de Sănătate Nisporeeni” (str. Toma Ciorbă), – 17:40 – IP „Gimnaziul Ștefan cel Mare” (str. Șt. cel Mare), – 17:45 – SA „BTA-20” (str. Viilor),- 17:50 – Microraionul „Ciurleasa” (str. Florilor).

La concurs pot participa persoane fizice și juridice, titulari de licență pentru genul de activitate ”Transportul auto de călători”, în folos public.

Cererile de participare la concurs se vor depune la Primăria Nisporeni, strada Al. cel Bun nr.55, cu cel puțin 10 zile înainte de data desfășurării concursului conform formei stabilite în anexa nr. 3 ”Regulile de atribuire prin concurs a dreptului de deservire a rutelor regulate de călători” la Regulamentul transporturilor auto de călători și bagaje aprobat prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 854 din 28.07.2006, care va cuprinde obligatoriu următoarele acte:

– licenţa de activitate în transport (pentru agenți transportatori noi);

– certificatul de conformitate a serviciilor de transportare a călătorilor;

– certificatul de înmatriculare a mijlocului de transport; – raportul cu privire la testarea tehnică a mijlocului de transport;

– proiectul orarului de circulaţie;

– certificatul de competenţă profesională a şoferului;

– schema rutei;

– documentele confirmative de deţinere în arendă sau proprietate a bazei tehnico-materiale;

– certificatul referitor la defalcările în buget (în original).

La concurs nu sunt admişi agenţii transportatori:

a) care în ultimul an de activitate au comis încălcări, în urma cărora le-a fost retras dreptul de deservire a uneia dintre rutele atribuite anterior;

b) în actele cărora au fost depistate date eronate sau incomplete(lipsesc).

Termenul de depunere a cererilor este data de 05 mai 2023. Detalii privind desfășurarea concursului pot fi solicitate de la Pavel Drăgan, specialist principal, 069285984.

Related posts

Comuna Ciorești, Nisporeni, dezvoltată cu fonduri europene. Primarul Valeriu Guțu: Sub ochii mei s-a schimbat comunitatea

Albasat

În Registrul de stat al populației figurează 363 de mii de transnistreni

AlbasatTV, Nisporeni

Un șofer moldovean a murit într-un accident produs în Bulgaria

Albasat

Leave a Comment