Portal de știri
Nisporeni Societate

Primăria Nisporeni solicită consultarea cetățenilor asupra intenției de a schimba destinația unei construcții

Primăria orașului Nisporeni solicită consultarea populației asupra intenției de a schimba modul de folosință a unei construcții cu un nivel. Este vorba despre o clădire amplasată în intravilanul orașului Nisporeni, pe strada Viilor, nr. 146/3.

Potrivit primăriei se propune spre analizare schimbarea destinației clădirii respective din proprietate privată, cu modul de folosință – clădire de producere, în casă de locuit individuală.

Destinația terenului este pentru construcții și are suprafața de 0,0359 ha. În raport cu construcțiile învecinate, obiectul examinat are în vecinătate o casă de locuit – la o distanță de 20 metri, iar de la drumul de acces sunt 8 metri. Alimentarea cu apă este efectuată din apeductul central existent, canalizarea este de tip hazna cu perspectiva conectării la rețelele de canalizare orășenești care sunt în construcție.

Doritorii de a participa la discuții și să facă cunoștință cu materialele obiectului examinat sunt invitați până la data de 3 octombrie 2022 în incinta primăriei orașului Nisporeni.

Related posts

Motorina s-a scumpit cu 2 lei de la începutul toamnei. Benzina și gazul – cu 1 leu

Albasat

Pro Moldova acuză PDM că șantajează echipa din Rezina. PDM neagă acest lucru

Albasat

Тудор Делиу, кандидат в президенты от ЛДПМ, подал документы в ЦИК

Albasat

Leave a Comment