ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Primarul din Boldurești, reținut după ce a accidentat mortal un adolescent și a fugit de la locul faptei

Poliția a identificat și reținut pe șoferul care a lovit mortal un tânăr de 14 ani în localitatea Boldurești. Suspectul este primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar vehiculul implicat în accident era mașina de serviciu, conform declarațiilor poliției.

Pe 19 februarie, în Boldurești, un adolescent de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină, șoferul fugind de la locul accidentului și lăsând victima acolo. Ofițerii INI, INSP și Direcției de Poliție Chișinău au fost alertați imediat și au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru a localiza și reține suspectul.

Suspectul a încercat repetat să inducă în eroare poliția pentru a evita pedeapsa. Inițial, acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o altă mașină de aceeași marcă cu cea implicată în accident (o Dacia Duster albă). Mașina a fost semnalată, iar bărbatul a deconectat telefonul, nefiind găsit nici acasă, nici la locul de muncă.

În seara zilei de ieri, în jurul orei 22:00, bărbatul a încercat să însceneze un alt accident rutier implicând mașina deteriorată, pentru a ascunde urmele accidentului mortal. În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să-l rețină pe suspect, un bărbat de 47 de ani, primarul localității Boldurești.

Poliția continuă investigațiile, inclusiv pentru identificarea altor posibili suspecți care l-ar fi ajutat pe bărbat să evite pedeapsa și să inducă în eroare autoritățile. A fost deschisă o cauză penală gestionată de procurorii din Chișinău.

Related posts

Creta va cheltui 15 milioane € pe testele Covid-19 ce vor fi efectuate turiştilor, până la final de sezon

Albasat

Emoție și tradiție la Nisporeni: LIVE de 1 decembrie – Ziua Națională a României!

AlbasatTV, Nisporeni

Biblioteca pentru Copii: O poartă spre cunoaștere și succes pentru elevii Gimnaziului Mihai Eminescu din Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment