Fără categorie

S-a certat cu iubita și a ajuns cu piciorul fracturat într-o groapă de trei metri

Un tânăr de 27 de ani a căzut, noaptea trecută, într-o groapă de 3 metri, pe teritoriul unui șantier de construcții din Strășeni. La fața locului a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la numărul de urgență 112 a parvenit aproape de miezul nopții. Ajunși la fața locului, s-a stabilit că bărbatul este conștient, dar are fracturat un picior. În 20 de minute, salvatorii au reușit să-l scoată din groapă. Acesta fost preluat de medicii de la Urgență, iar viața îi este în afara pericolului.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Cristina Vicol, a declarat că tânărul, care este din Doroțcaia, a venit la Strășeni în vizită la prieteni. În urma unui conflict cu iubita, s-a îndreptat către gara din oraș. Pe drum, a intrat pe șantier și a căzut în groapă. El a fost cel care a sunat la 112.

Conform datelor IGSU, în anul 2018 salvatorii au reușit să salveze viața a 12 persoane căzute în fântâni și gropi, iar în anul 2019 acesta este al doilea caz de intervenție de acest fel.

Leave a Comment