Diverse

Se scumpesc carburanții

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat prețurile plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni. Începând de miercuri, 2 mai, atât benzina, cât şi motorina se scumpesc cu câte 35 de bani.

Pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 a fost stabilit prețul maxim de 18,82 lei, față de 18,47 lei în ultimele două săptămâni. Motorina va costa cel mult 16,79 lei, comparativ cu 16,44 lei până acum.

Prețurile noi sunt valabile până pe 15 mai.

ANRE îndeamnă cetățenii să semnalizeze cazurile în care stațiile PECO afișează prețuri mai mari decât prețurile plafon la linia verde: +373 800 10 800 sau la adresa electronică [email protected]

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Related posts

Emil Ceban, noul rector al USMF „Nicolae Testemiţanu

(VIDEO/FOTO) NISPORENI: PESTE 90% DINTRE COPII AU FOST VACCINAŢI

Care este limita de vârstă până la care oamenii pot trăi

Leave a Comment

Economie

Se scumpesc carburanții

După ce acum două săptămâni prețurile plafon la carburanți au fost micșorate, marți, 11 iulie, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat prețuri mai mari. Astfel, începând de miercuri prețul plafon pentru un litru de benzină crește cu 30 de bani, iar pentru motorină cu 37 de bani, transmite IPN.

Pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 a fost stabilit prețul plafon de 16,32 lei. Iar motorina va costa cel mult 13,98 lei. Prețurile plafon sunt valabile până pe 25 iulie.

ANRE îndeamnă cetățenii să semnalizeze cazurile în care stațiile PECO afișează prețuri mai mari decât prețurile plafon la linia verde: +373 800 10 800 sau la adresa electronică [email protected]

Related posts

Cursul valutar oficial la 22.03.2018

ANRE propune micșorarea cu 20,3% a tarifelor la gazele naturale

România a avut cea mai mare creștere economică din UE, în trimestrul al doilea.

Leave a Comment