ALBASAT
Societate

Sentință pentru două omoruri comise la Purcari

Un locuitor al satului Purcari a fost condamnat la 22 de ani și șase luni de închisoare pentru două omoruri, unul comis în august 2018, iar al doilea cu un an mai târziu. Consăteanul acestuia a fost condamnat la trei ani de pușcărie pentru favorizarea primei crime, transmite IPN.

Potrivit rechizitoriului, în luna august 2018, cei doi inculpați, împreună cu un alt consătean, au consumat alcool în gospodăria unuia dintre aceștia. După o ceartă iscată, unul dintre indivizi l-a luat la pumni pe musafir, după care l-a înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie. Pentru a ascunde urmele crimei, inculpatul l-a rugat pe celălalt oaspete să-l ajute să ascundă cadavrul. Cei doi au legat corpul neînsuflețit al victimei cu o sârmă și l-au îngropat în grădina din spatele casei.

Peste aproximativ un an, istoria s-a repetat, însă de această dată victimă a devenit chiar tatăl celui care l-a ajutat anterior pe inculpat să ascundă urmele crimei și să tăinuiască primul omor. După o beție la domiciliul inculpatului, victima a fost înjunghiată mortal, cadavrul la fel fiind legat cu o sârmă și îngropat în grădina casei.

Totul a ieșit la iveală în septembrie 2019, când celălalt inculpat s-a adresat la poliție, comunicând că tatăl său era de negăsit de mai bine de o lună.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Related posts

Nisporenenii vor avea ocazia să se imunizeze și cu vaccinul american Johnson&Johnson

Albasat

Secția consulară a Ambasadei României reia o parte din serviciile consulare

Albasat

„Победим воровство, остановим бедность”, акция протеста, организованная ПДС

Albasat

Leave a Comment