Jurnalul sănătății Societate

Taxă medicală pentru turiştii care merg în Grecia. Cât plătiţi de la 1 august, dacă vă faceţi vacanţa în statul elen

Turiştii care intră în Grecia ar putea să plătească o suprataxă de 20 de euro pentru serviciile de sănătate oferite în timpul şederii în ţară. Până acum, cei care veneau în Grecia nu plăteau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienţă, cu excepţia spitalizărilor.

Grecia va taxa turiştii cu 20 de euro pentru serviciile medicale, dar nu numai pe ei.

Taxa, valabilă de la începutul lui august

Ministerul Sănătăţii a decis ca, din august, să fie percepută o taxă de 20 de euro pentru toţi călătorii şi cei care nu au rezidenţă în statul elen, în momentul în care se vor prezenta la clinicile de sănătate, la centrele regionale şi la clincile ambulatorii din spitale.

Şi cei care beneficiază de îngrijire medicală de urgenţă vor fi, de asemenea, obligaţi să plătească taxa pentru serviciile care au fost prestate.

Turiştii îşi plătesc şi analizele de sânge

De asemenea, se vor impune taxe suplimentare pentru cei care au nevoie de analize de sânge sau alte servicii medicale, în funcţie de taxele din sistemul de sănătate elen.

În Grecia, toate serviciile de sănătate erau complet gratuite pentru călători până acum, mai puţin cazurile de spitalizare.

Related posts

Заявление: Адвокаты становятся уязвимыми перед COVID-19

Albasat

Şcoala din satul Vulcăneşti, raionul Nisporeni va fi închisă. Copiii vor fi transferaţi să-şi facă studiile la gimnaziul din Cioreşti

Albasat

LIVE: Informații de ultimă oră privind controlul infecției prin COVID-19 în RM

Albasat

Leave a Comment