ALBASAT
Разное

Top sportivi celebri care au devenit actori de succes

Se întâmplă din ce în ce mai des ca sportivii celebri să reuşească şi în cinematografie. Au cam tot ce le trebuie: condiţie fizică, arată bine, au un brand şi se pricep să dea replicile în faţa camerelor de filmat. Unii au mai apelat şi la lecţii de actorie pentru ca interpretările lor să fie profesioniste.

Aşadar, iată sportivi de top care au devenit actori de succes.

ERIC CANTONA

Fostul atacant legendar al lui Manchester United a revitalizat echipa în anii „90. După ce s-a retras din fotbal în 1997, Eric Cantona a cochetat cu actoria până i-a ieşit. A avut grijă de el regizorul Ken Loach. El l-a distribuit în filmul biografic „Looking for Eric”,  în care Cantona l-a jucat pe Cantona. Printre alte roluri se află şi cel din westernul The Salvation din 2014.

DWAYNE „THE ROCK” JOHNSON

Dwayne „The Rock” Johnson și-a început cariera în ring (WWA Wrestling). Totuși, cariera de sportiv a fost eclipsată de cariera de la Hollywood. Rolul timpuriu în filmul The Mummy Returns şi spin-off pelicului Regele Scorpion l-au propulsat în elita actorilor în filmele de acţiune. Cheia succesului lui Johnson poate fi dorința sa de a distra și de a-şi autoironiza imaginea lui macho.„Întotdeauna am crezut că trebuie să fac tot felul de filme, inclusiv comedii și filme de familie – și nu doar filme de acțiune – dacă aș vrea să cresc ca actor”, a explicat el la începutul acestui an. Este cu siguranță prolific. Numai în 2017  a apărut în două filme de succes: Fast & Furious 8 şi Baywatch.

VINNIE JONES


Vinnie Jones a fost un mijlocaş de fier care a trecut pe la echipe cu pretenţii precum Leeds, Sheffield United, Queens Park Rangers, Wimbledon şi Chelsea. Imaginea sa de Bad Boy a atras atenţia regizorilor care l-au distribuit în numeroase filme. Primul care s-a riscat să-l distribuie pe Vinnie a fost Guy Ritchie. A făcut o figură frumoasă în Jocuri, poturi şi Focuri de Armă (1998). Au urmat şi alte producţii de succes: Snatch, Gone in 60 seconds, X-Men: The Last Stand, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted etc.

JASON STATHAM


În 1990, Jason Statham a participat la Jocurile Commonwealth-ului în proba de sărituri înot. În trei concursuri a ocupat locurile 8, 10 şi 11. Tot Guy Ritchie l-a făcut celebru şi pe el. L-a distribuit, la fel ca şi pe Vinnie Jones, în Jocuri, poturi şi Focuri de Armă (1998). Restul este istorie. A devenit unul dintre cei mai căutaţi actori pentru filmele de acţiune.

Mai nou pe această listă a intrat şi David Beckham. Fostul mare fotbalist a debutat în pelicula „The King Arthur” lansată în 2017.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Leave a Comment