ALBASAT
Actualitate

Topul celor mai bine plătiţi DJ din lume.

Revista Forbes a publicat lista celor mai bine plătiţi DJ din lume.

http://www.sanremo.it/typo3temp/fl_realurl_image/dj-consolle-25.jpg

David Guetta, artistul francez care la aproape 51 de ani, este un veteran al muzicii electronice, a câştigat în ultimul an 25 de milioane de dolari, suficient pentru o clasare pe locul 7.

Olandezul Tiesto, un alt DJ veteran, la cei 48 de ani ai săi, este pe locul doi în clasament, cu un câştig de 39 de milioane de dolari.

https://s3.amazonaws.com/rapgenius/DJ_Tiesto.jpeg

Steve Aoki  şi Martin Garrix, se pozitioneaza pe locurile 5, respectiv 9 în topul făcut de Forbes.

http://www.youredm.com/wp-content/uploads/2015/11/6bed8ac9da8740128a50e775b0d707fd.jpg

Însă cel mai bine plătit DJ, potrivit publicaţiei americane, rămâne, pentru al cincilea an consecutiv, scoţianul Calvin Harris (33 de ani), fostul iubit al lui Taylor Swift, care a câştigat într-un an 48,5 milioane de dolari. Este unul dintre cei mai de succes producători din lume. Mărturie stă și ultimul său hit, „Feels”, cu Pharrell Williams, Big Sean și Katy Perry.

Duoul The Chainsmokers intră pentru prima oară în acest top 10. A avut venituri de 38 de milioane de dolari, grație pieselor „Closer”, alături de Halsey, şi „Something Just Like This” cu Coldplay. Ei ocupă locul al treilea în clasament.

O altă apariție în premieră în acest top este a bizarului DJ Marshmello – un DJ care ține să rămână anonim și apare în spectacole cu capul acoperit cu o mască albă, ceea ce nu l-a împiedicat să câștige 21 de milioane de dolari într-un an, grație unui program riguros al turneelor și a unor onorarii cu șase cifre.

21st Annual Electric Daisy Carnival - Day 3
Forbes alcătuieşte acest clasament anual în funcţie de datele oferite de compania Nielsen şi de Pollstar şi Bandsintown, precum şi pe baza informaţiilor transmise de producători şi artişti din industria muzicală.

 

Related posts

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge este marcată în mai multe orașe din Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

Deputata Diana Caraman, candidata PCRM la fotoliul de primar al capitalei

AlbasatTV, Nisporeni

Salariile profesorilor se vor majora cu 7,99%

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment