Societate

Trei pacienți cu COVID-19 sunt în stare gravă

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” sunt internate 31 de persoane confirmate cu COVID-19, iar trei dintre ele sunt în stare gravă. Ceilalți pacienți sunt în stare de gravitate medie și satisfăcătoare. Și starea celor doi copii cu coronavirus, internați la Spitalul clinic municipal de boli contagioase pentru copii, este de gravitate medie. Informațiile au fost prezentate joi dimineața, 19 martie, de către ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite IPN.

După ședința Punctului Național Focal, ministra a menționat că la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” rămâne internată prima pacientă diagnosticată cu noul tip de coronavirus. Starea ei de sănătate este satisfăctoare. Un test la COVID-19 a fost negativ, iar medicii îl așteaptă pe cel de-al doilea. Dacă și acesta va fi negativ, femeia va fi externată.

Până acum, au fost confirmate 36 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. O persoană a decedat. Alta s-a vindecat. Din cele 36 de cazuri, 21 sunt de import. Pacienții au revenit din Italia, Franța, Marea Britanie, Cehia și Elveția.

Related posts

Două decese din cauza COVID-19, dintre care o asistentă medicală

Albasat

Statul a fost prejudiciat cu 1,2 mlrd lei în dosarul „Metalferos”, procurorul general

Albasat

Четырёхлетний ребёнок утонул в озере

Albasat

Leave a Comment